Deltagarvillkor 

Betalning
Betalning sker med kreditkort eller faktura. Moms debiteras enligt gällande lagstiftning. Vid betalning med faktura tillkommer en administrativ avgift om 40 kr ex moms.

En faktura med 30 dagars betalningsvillkor kommer att skickas till fakturamottagaren. Vid omdebitering av en utställd faktura på grund av felaktigt angiven fakturaadress, debiteras en avgift på SEK 250 exkl. moms.

Avbokning
Behöver du avboka er plats gör du detta skriftligen till Resia. Om avbokning görs senast den 20 augusti kommer en avbokningsavgift på 500 kr exkl. moms att debiteras. Om du redan betalat din faktura återbetalas den fakturerade avgiften förutom ett avdrag på 500 kr exkl. moms. Vid avbokning efter den 20 augusti sker ingen återbetalning eller reducering av deltagaravgiften. Observera att deltagaravgiften ej avser utställaravgiften!

Avbokning logi
För avbokning fram till och med den 20 augusti återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad om 250 kr för varje avbokning. Vid avbokning/ändring av bokning därefter kan ingen återbetalning göras. Alla ändringar måste göra skriftligt till congress@resia.se

Avbeställningsskydd gällande deltagaravgift och logi
För fullständiga villkor gällande Resias avbeställningsskydd, klicka här.

Resa
Om resa till och från konferensen bokas genom Resia är detta en tilläggstjänst och respektive transportörs boknings- och avbokningsregler gäller.

Ändring av faktureringsadress
 

Kontakt:

Resia Kongress
Tel: 018-18 35 35
E-post: congress@resia.se