Praktisk information

Öppettider för utställningen

Tisdag, 1/10    18.00 – 21.00

Onsdag, 2/10  08.30 – 17.00
Torsdag, 3/10  08.00 – 16.00

 

Inflyttning

Tisdag den 1 oktober, klockan 14.00-18.00.

 

Utflyttning

Torsdag den 3 oktober, under eftermiddagen. Exakt tid meddelas senare. 

 

Anmälan av företagsrepresentanter

Samtliga personer som ska arbeta i er monter måste anmäla sig till Resia Kongress. Detta gäller både dem som ingår i utställarpaketet samt om ni vill anmäla ytterligare företagsrepresentanter. För registrering av de som ingår i utställarpaketen kommer ni att få ni gratislänk skickad till er i samband med monterbekräftelsen. Här kan ni också boka hotell samt anmäla er till de olika kvällsarrangemangen.

Extra företagsrepresentanter i monter
Utöver de som ingår i monterpaketet går det också att registrera ytterligare företagsrepresentanter. Kostnaden per person är 1900 kr exkl. moms. Även dessa registreras hos Resia Kongress via en länk ni kommer att få skickad till er i samband med monterbokningen. Också här kan ni boka hotell samt kvällsarrangemang.
 

Välkomstmottagning och bankett

 

Välkomstmottagning, tisdag 1 oktober
Välkomstmottagning kommer att arrangeras i själva utställningen den 1 oktober kl. 19.00 Alla montrar ska därför vara helt färdigställda senast kl. 18.00 och bemannade från kl. 19.00. Då det är obligatorisk närvaro i montrarna för alla utställare är det ingen kostnad för företagsrepresentanterna att delta i välkomstmottagningen, men en anmälan måste ändå göras tillsammans med anmälan av företagsrepresentanter (se ovan). 

 

Bankett, onsdag 2 oktober
En bankett kommer att arrangeras från kl. 19.00 den 2 oktober i Linköpings Konsert & Kongress lokaler. Anmälan till banketten görs tillsammans med anmälan av företagsrepresentanter (se ovan). Kostnad: 630 kronor/person. Utställningen hålls stängd denna kväll. 

 

Övrigt
Avbokning

Avbokningar innan den 28 juli 2019 debiteras med 50%.

Efter den 28 juli 2019 är bokningen bindande och återbetalas ej.
 

Betalning
Betalning sker mot faktura (faktureras från F:a CEKA) och debiteras respektive utställarföretag vid bokningstillfället.